Paraklétosz Nonprofit Kft.
Éjjel - nappal hívható ügyeleti telefonszámaink: 06 - 52 - 371 - 208 vagy 06 - 20 - 464 - 8486

Hagyományos, koporsós temetés

A Paraklétosz Nonprofit Kft. teljes körű ügyintézést biztosít a gyászoló hozzátartozók és az eltemettetők részére a koporsós temetés megszervezése során. Cégünk kizárólagos joggal végzi a koporsós temetéseket a Hajdúböszörményi Köztemetőben, a Hajdúvidi Temetőben és a Bodaszőlői Temetőben. Koporsós temetés esetén lehetséges új és meglévő sírba, földbe temetéssel, illetve alépítménnyel rendelkező sírboltba temetéssel való temetés.


Mivel cégünk kizárólagos joggal végzi a koporsós temetéseket már a ravatalozástól a koszorúk, sírcsokrok hantra helyezéséig, így más „külsős”/”közvetítő” szolgáltatók bevonása nélkül gazdaságos megoldásokat tudunk kínálni, figyelemmel arra, hogy a temetkezési költségek a lehető legkedvezőbbek legyenek az Ön számára.


Társaságunk Kegyeleti Közszolgáltatóként Hajdúböszörmény, Hajdúvid, és Bodaszőlő esetében első kézből ad információt a sírhely nyilvántartási rendszerből, illetve a temetkezési időpont kiválasztásban is gyors választási lehetőséget nyújt Önnek.


Forduljon hozzánk bizalommal a teljes körű ügyintézés érdekében, hogy a cégünk levegye ezt a terhet az Ön válláról.


A Hajdúböszörményi Köztemető Gazdasági épületében található Felvételi Irodában egyszerre 2 munkatársunk áll az Ügyfelek rendelkezésére!


Kérje az Ön igényére szabott kedvezményes árajánlatainkat.

 

 

Hajdúböszörményi Köztemető
Gazdasági Iroda
4220 Hajdúböszörmény Hrsz:3270 (35-ös számú főút mellett)
Telefon: 06 – 52 – 371 – 208, 06 – 20 – 464 – 8486
Fax: 06 – 52 – 371 – 208
E-mail: Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

 

 

Koporsós temetéshez szükséges temetkezési kellékek

A bemutató termünkben a négyszögletű-, a hatszögletű-, nyolcszögletű- és az amerikai típusú koporsók is megtalálhatóak. Kínálatunkat biztosítani tudjuk az olcsóbb laminált koporsótól a drágább keményfából készült koporsóig. Széles választék várja Önt az egyéb kellékek terén is: sírjelző, rögfogó, koporsódísz (feszület), gyertye, szemfedő. Feliratozzuk a koporsót és a sírjelzőt a megbeszéltek alapján.

 

 

Koporsós temetés menete

A szertartás megkezdése előtt 30 perccel az elhunyt felravatalozásra kerül. Aztán a ravatalozó terem ajtaját kinyitják a kollegák. Igény szerint halk kegyeleti zene is szólhat. Mielőtt megkezdődne a szertartás, a szűk család még utoljára elbúcsúzik az elhunyttól és a kollegák lezárják a koporsót.
A szertartás után a kollegák a virágokat, a koszorúkat és a sírcsokrokat kihordják az autóra, majd négy kollega kiviszi a gyászautóba a koporsót.
A gyászautót a gyászoló hozzátartozók lépésben haladva kísérik a sírig. A sírnál történő rövid búcsúztatás után a kollegák leengedik a koporsót a sírba a rögfogóval együtt, majd elkezdődik a behantolás. Ekkor helyezik el a fejrészhez a sírjelzőt és a virágokat a sírhantra.
A temetés végén a gyászoló család fogadja a részvétnyilvánításokat.

A felhasználói élmény fokozása érdekében a weboldal sütiket használ. További információért klikkeljen ide.  Elfogadom