Paraklétosz Nonprofit Kft.
Éjjel - nappal hívható ügyeleti telefonszámaink: 06 - 52 - 371 - 208 vagy 06 - 20 - 464 - 8486

Urna átadása

Amennyiben nem a Hajdúböszörményi Köztemetőben szeretné végső nyugalomra helyezni szerettének a hamvait, hanem más kegyeleti helyre szeretné vinni, úgy forduljon hozzánk bizalommal a teljes körű ügyintézés érdekében, hogy cégünk levegye ezt a terhet az Ön válláról.
Az ügyintézést a lehető legrövidebb idő alatt végezzük el, garantáltan kedvező áron.
A hamvasztást a Debreceni Köztemetőben végeztetjük el, mivel városunkhoz itt van a legközelebbi hamvasztó üzem. Akár 2 napon belül elvégzik a hamvasztásokat.


A Hajdúböszörményi Köztemető Gazdasági épületében található Felvételi Irodában egyszerre 2 munkatársunk áll az Ügyfelek rendelkezésére!


Kérje az Ön igényére szabott kedvezményes árajánlatainkat.

Hajdúböszörményi Köztemető
Gazdasági Iroda
4220 Hajdúböszörmény Hrsz:3270 (35-ös számú főút mellett)
Telefon: 06 – 52 – 371 – 208, 06 – 20 – 464 – 8486
Fax: 06 – 52 – 371 – 208
E-mail: Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

 

Urnaátadásához szükséges temetkezési kellékek

Bemutatótermünkben többféle urna közül lehet választani. Vannak olcsó kerámia urnák, illetve minőségi fém-, faurnák és faunakoporsók.

Urnaátadás menete

Cégünk teljes körű ügyintézést vállal Ön helyett, tehát beszerzi a hamvasztáshoz és az urna kiadáshoz szükséges dokumentumokat, megrendeli a hamvasztást. Hamvasztás után a hamvakat belehelyezik az urnabetétbe. Amennyiben Ön választott urnát vagy urnakoporsót, úgy az urnabetétet belehelyezzük.
Az átadás során egyeztetjük Önnel a megrendelt szolgáltatásokat, átadjuk a hamvasztási emléklapot, illetve a hamvakat tartalmazó urnát is.
Az urna átadása a Hajdúböszörményi Köztemető Felvételi Irodájában történik.

A felhasználói élmény fokozása érdekében a weboldal sütiket használ. További információért klikkeljen ide.  Elfogadom