Paraklétosz Nonprofit Kft.
Éjjel - nappal hívható ügyeleti telefonszámaink: 06 - 52 - 371 - 208 vagy 06 - 20 - 464 - 8486

Hamvasztásos temetés

A Paraklétosz Nonprofit Kft. teljes körű ügyintézést biztosít a gyászoló hozzátartozók és az eltemettetők részére az urnás temetés megszervezése során. Cégünk kizárólagos joggal végzi az urnás temetéseket a Hajdúböszörményi Köztemetőben, a Hajdúvidi Temetőben és a Bodaszőlői Temetőben. Urnás temetés esetén lehetséges új és meglévő sírba, földbe temetéssel, illetve alépítménnyel rendelkező sírboltba és urnasírboltba való temetéssel.


A hamvasztást a Debreceni Köztemetőben végeztetjük el, mivel városunkhoz itt van a legközelebbi hamvasztó üzem. Akár 2 napon belül is elvégzik a hamvasztásokat.


Mivel cégünk kizárólagos joggal végzi az urnás temetéseket már a ravatalozástól a koszorúk, sírcsokrok hantra helyezéséig, így más „külsős”/”közvetítő” szolgáltatók bevonása nélkül gazdaságos megoldásokat tudunk kínálni, figyelemmel arra, hogy a temetkezési költségek a lehető legkedvezőbb legyen az Ön számára.


Társaságunk Kegyeleti Közszolgáltatóként Hajdúböszörmény, Hajdúvid, és Bodaszőlő esetében első kézből ad információt a sírhely nyilvántartási rendszerből, illetve a temetkezési időpont kiválasztásban is gyors választási lehetőséget nyújt Önnek.


Forduljon hozzánk bizalommal a teljes körű ügyintézés érdekében, hogy a cégünk levegye ezt a terhet az Ön válláról.


A Hajdúböszörményi Köztemető Gazdasági épületében található Felvételi Irodában egyszerre 2 munkatársunk áll az Ügyfelek rendelkezésére!


Kérje az Ön igényére szabott kedvezményes árajánlatainkat.

 

 

Hajdúböszörményi Köztemető
Gazdasági Iroda
4220 Hajdúböszörmény Hrsz:3270 (35-ös számú főút mellett)
Telefon: 06 – 52 – 371 – 208, 06 – 20 – 464 – 8486
Fax: 06 – 52 – 371 – 208
E-mail: Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

 Urnás temetéshez szükséges temetkezési kellékek

Bemutatótermünkben többféle urna közül lehet választani. Vannak olcsó kerámia urnák, illetve minőségi fém-, faurnák és faunakoporsók. Széles választék várja Önt az egyéb kellékek területén is: sírjelző, urna rögfogó, gyertya, urnaterítő, urnakeszon. Feliratozzuk a sírjelzőt a megbeszéltek alapján.

Urnás temetés menete

A szertartás megkezdése előtt 30 perccel az elhunyt felravatalozásra kerül. Aztán a ravatalozó terem ajtaját kinyitják a kollegák. Miután a szűk család megérkezik, a kollegák átadják nekik a hamvasztási dokumentumokat. Igény szerint halk kegyeleti zene is szólhat.
A szertartás után a kollegák a virágokat, a koszorúkat és a sírcsokrokat kihordják az autóra, majd az urnát is behelyezik a gyászautóba.
A gyászautót a gyászoló hozzátartozók lépésben haladva kísérik a sírig. A sírnál történő rövid búcsúztatás után a kollegák leengedik az urnát a sírba, ráteszik a rögfogót vagy az urnát az urnasírboltba helyezik. Földbe temetés esetén a behantolás következik. Ekkor helyezik el a fejrészhez a sírjelzőt és a virágokat a sírhantra.
A temetés végén a gyászoló család fogadja a részvétnyilvánításokat.

A felhasználói élmény fokozása érdekében a weboldal sütiket használ. További információért klikkeljen ide.  Elfogadom